DJI_0690v3

Merilinnake on merellistä Espoota parhaimmillaan venesatamineen, ulkoilureitteineen, hyvine liikenneyhteyksineen sekä lähialueen kattavine palveluineen. Kauniissa ympäristössä meren äärellä on helppo viihtyä.

No 0 1

Nauti yksityisyydestä

Sijainti arvostetussa Haukilahdessa on erinomainen merenrannan sekä Toppelundin puiston tuntumassa. Merilinnakkeessa asuessasi olet suojassa alueen pääväylistä sekä Länsiväylän metelistä mutta silti lyhyen matkan päässä kaupunkielämän mukavuuksista.

No 0 2

Nauti lähialueella

Mellstenintietä eteenpäin kulkemalla vastaan tulee ensin Café Mellsten, sitten Haukilahden Paviljonki ja Haukilahden venesataman kohdalla Haukilahden Ranta Cafe & Bar. Ravintola Haikaranpesä tarjoaa herkullisen ruoan ohella huikeita näkymiä lintuperspektiivistä. Haukilahdesta löytyy tutun Kotipizzan lisäksi georgialaista ruokaa tarjoava ravintola Rioni eikä mikään estä pakkaamasta piknik-koria ja suuntaamasta rantakalliolle

No 0 3

Liiku

Meren läheisyydessä veneily on luonteva tapa vaihtaa maisemaa. Omalla tai reittiveneellä pääsee tutustumaan Espoon saaristoon sekä satamiin. Espoon Rantaraitti on jalkaisin tai polkupyörällä liikkuvalle ainutlaatuinen, n. 40 km pitkä virkistys- sekä ulkoilureitti merenrannan tuntumassa. Kesäkaudella veteen voi pulahtaa useammaltakin lähialueen uimarannalta ja Haukilahden rannan lämmitetyt pukukopit ilahduttavat talviuimareita. Kuntosalia sekä muita sisäliikuntapalveluita kaipaava hurauttaa viidessä minuutissa Esport Centeriin tai muihin lähiseudun kuntokeskuksiin.

No 0 4

Palvelutarjonta

Haukilahdessa palvelee pitkän linjan laadukas ruokakauppa Sorsakivi. Kauppakeskukset Iso Omena Matinkylässä sekä Ainoa Tapiolassa sijaitsevat molemmat lyhyen ajomatkan päässä ja niiden laaja palvelutarjonta kattaa ruoka- ja vaatekauppojen lisäksi niin kirjaston, lääkäriaseman kuin elokuvateatterinkin.

No 0 5

Meren hurmaa

Aamu, iltapäivä tai yö – meren äärellä asuessa ei pitkästy koskaan. Alati vaihtuva luonnonnäyttämö tuo asumiseen ainutlaatuista lisäarvoa. Merilinnakkeen ylempien kerrosten asunnoista avautuvat merinäkymät Miessaarenselälle. Mellstenintien rantamaisemiin kokoonnutaan piknikeille, veneille, syömään ja juomaan, treenaamaan tai nautiskelemaan muuten vain.

No 0 6

Keskellä kaikkea

Länsiväylän ansiosta koko eteläisen Espoon palvelut ovat helposti saavutettavissa ja Helsingin keskustaankin ajaa autolla vartissa. Merilinnakkeessa asumisessa yhdistyvät kerrostaloasumisen huolettomuus, Espoon merellisten pientaloalueiden viihtyisyys sekä liikkumisen helppous.

http://paul-volkmer-O-udgDqGotw-unsplash

Vaivatonta pysäköintiä jalkoja kastelematta

Taloyhtiön hallipaikoille on helppo ajaa ja jokaisesta asuinkerroksesta on kulku hissillä parkkihalliin. Autohalli toteutetaan nk. puolilämpimänä, auto pysyy kuivana myös talviaikana. Autopaikat varustetaan latauspistein ja lisähintaan saatavilla tehokkaampia latauspisteitä vaikka täyssähköautolle. Autopaikkoja toteutetaan yksi per huoneisto, tiedustele lisäautopaikkojen saatavuudesta suoraan asuntomyynnistä.

Café Mellsten
Haukilahden Ranta Cafe & Bar
Haukilahden Paviljonki
Haikaranpesä
Ravintola Rioni
Kotipizza
Ison Omenan kirjasto
Tapiolan kirjasto
Ruokakauppa K-Market Sorsakivi
Ruokakauppa S-market Haukilahti
Kauppakeskus Iso Omena
Kauppakeskus Ainoa
Kauppakeskus Niitty
Espoon kaupunginteatteri
Espoon kulttuurikeskus
Espoon kulttuurikeskus
Koirien uimaranta
Toppelundin uimaranta
Haukilahden uimaranta
Westendin uimaranta
Espoon Rantaraitti
Kokkovuoren luonnonpuisto
Toppelundinpuisto
Westendin kuntoportaat
Haukilahden venesatama
Autolla 15 min Helsingin ydinkeskustaan
Bussipysäkki
Niittykumpu metro
Matinkylä metro
Tapiola metro

Kahvilat

Ravintolat

Kirjastot

Ostokset

Kulttuuri

Uimarannat

Ulkoilu

Liikkuminen